ÅPEN DAG VIDEREGÅENDE TRINN

Klar for verden!

Bruk hele deg: På Steinerskolen får du studiespesialiserende programfag kombinert med praktiske og kunstneriske fag som en del av pensum.

Siden 1992 har Steinerskolen tilbudt videregående utdannelse. Hos oss finner du engasjerte lærere som vil noe sammen med deg. Vi er kjent for å ha et godt og inkluderende miljø og tett samarbeid mellom lærer og elev.

I utgangspunktet har vi lite fokus på karakterer, men det betyr ikke at du ikke får vurdering! Under hele skolegangen får du løpende og grundig vurdering av ditt arbeid og din innsats, i tillegg til terminkarakterer.

Ved endt skolegang får alle våre elever et fullverdig vitnemål med karakterer. Det gjør deg klar for videre studier og ikke minst for verden!

Interessert i å høre mer?

Åpen dag og infomøte

torsdag 31 januar, klokken 17:00 – 18:30