LEDIGE STILLINGER

STEINERSKOLEN I STAVANGER SØKER EURYTMILÆRER

Steinerskolen i Stavanger er en veletablert skole både på grunnskole- og videregåendenivå, med om lag 250 elever og over 60 ansatte. Vi er en stiftelse som ledes av et styre med både foreldre og lærere som medlemmer.

Vi tilbyr utdanning basert på steinerpedagogikk som er en anerkjent og stadig mer populær pedagogisk retning. Med våre egne godkjente læreplaner skiller vi oss vesentlig fra andre utdanningsinstitusjoner i Norge. Lærerne våre er opptatt av elevens helhetlige utvikling. Gjennom tverrfaglig undervisning utvikler vi barnet til den beste utgaven av seg selv. Vi ønsker at elevene beholder nysgjerrighet og viljen til å fullføre, at de kan sette seg inn i forskjellige problemstillinger og ha gode samarbeidsevner.

Vi søker Eurytmilærer til en 70 – 90% fast stilling fra august 2019. Stillingsstørrelse avhenger av kandidatens kompetanse.

Kvalifikasjoner:

• Fagkompetanse innen eurytmi, gjerne også innen helseeurytmi og med praksislærer utdanning (for eksempel gjennom LiP)
  • Utdannelse innen steinerpedagogikk eller praktisk-pedagogisk utdanning eller godkjent undervisningskompetanse
  • Erfaring innen eurytmiundervisning
  • Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

• Arbeid i et kreativt miljø
  • Undervisning i små grupper
  • Mulighet for å undervise som helseeurytmist
  • Mulighet til praksislærerutdanning gjennom LiP ( https://www.lehrerbildung-praxis.de/ )
  • Attraktiv pensjonsordning i Statens pensjonskasse
  • Flere sosiale arrangementer for ansatte
  • Lønn etter Steinerskolens lønnsavtale
  • Subsidiert SFO plass
  • Gratis skoleplass

Skolebygningene ligger i naturskjønne omgivelser på Kristianslyst, ved siden av Steinerbarnehagen med 4 avdelinger og kort avstand fra både tog og buss. Skolens kantine tilbyr økologisk mat og drikke til både elever og lærere. For mer informasjon om skolen se våre nettsider: www.steinerskolen-stavanger.no

Politiattest må fremvises ved tiltredelse.

Søknadsfrist: 19.06.2019

Tiltredelse: 01.08.2019

Søknad sendes til: soknad@stavanger-steinerskolen.no og merkes «eurytmilærer».

Kontaktperson ved spørsmål om stillingen: Agnes Augustyn, agnes.augustyn@stavanger-steinerskolen.no